Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

(Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.)

http://omospondiatriteknon.blogspot.com

email:omospondiatriteknon@yahoo.gr


Αθήνα 5/4/2010

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ύστερα από παρέμβαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΟΤΤΕ, έγιναν οι παρεμβάσεις που ακολουθούν.

1) Απο την Βουλευτή Καρδίτσας κα Μαρία Θεοχάρη, έγινε παρέμβαση στην Υφυπουργό Παιδείας κα Χριστοφιλοπούλου σχετικά με τα προνόμια των τρίτεκνων οικογενειών στο νέο νομοσχέδιο για το ΄΄Νέο Σχολείο΄΄.

2)Από τον Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Σπύρο Τολιαδούρο, τ. Υφυπουργό Εθνικής Παιδείας, με ερώτηση που κατέθεσε εν όψει του νέου Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου, ζητά να ΜΗΝ θιγούν τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των τρίτεκνων εργαζόμενων γυναικών.

3) Να υπάρχει πρόβλεψη για τους άνεργους τρίτεκνους γονείς ηλικίας από 45 ετών και άνω, ζήτησε με ερώτηση του στην Βουλή, ο Βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, κ. Κωνσταντίνος Γείτονας.

4) Την αναγκαιότητα λήψεως περισσότερων μέτρων στήριξης της τρίτεκνης οικογένειας επισημαίνει με δήλωση της, η κα Κατερίνα Παπακώστα, Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας. Ως προς το Φορολογικό Νομοσχέδιο, ζητά από την Κυβέρνηση να λάβει υπ΄ όψιν της το πλήθος των ανήλικων προστατευομένων τέκνων.

5) Να ενταχθεί το μάθημα της Κυκλοφοριακής Αγωγής στον σχεδιασμό του ΄΄Νέου Σχολείου΄΄ ζήτησε ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής του ΠΑΣΟΚ, κ. Παντελής Ασπραδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου