Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΠΟΤΤΕ
http//: omospondiatriteknon.blogspot.com
Αθήνα 15/9/09
ΠΡΟΣ: Πολιτικές παρατάξεις
(Κόμματα)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αξιότιμες Κυρίες και Αξιότιμοι Κύριοι,
Είναι γνωστός σε όλους σας ο πολυμέτωπος και σθεναρός αγώνας από το 2005 των τρίτεκνων οικογενειών απανταχού της Ελλάδος (250.000 οικογένειες περίπου στο σύνολό τους) μέσω της πρωτοβάθμιας και προσφάτως της δευτεροβάθμιας οργάνωσης του τριτεκνικού κινήματος, για την επίτευξη της νομοθετικής κατοχύρωσης της πλήρους και άνευ όρων και κατηγοριοποιήσεων εξομοίωσης των οικογενειών με τρία τέκνα με τις πολύτεκνες.
Αγώνας που βασίζεται αφενός στα από το 2004 υπεσχημένα της κυβέρνησης της Ν.Δ. και στην από το 1993 κοινή απόφαση της Διακομματικής επιτροπής της Βουλής που έθετε ως στόχο το τρίτο παιδί για την αντιμετώπιση του οξυμμένου δημογραφικού προβλήματος της χώρας, και αφετέρου στην αναγκαιότητα στήριξης σε καιρούς χαλεπούς κοινωνικής αποσάθρωσης, οικονομικής δυσπραγίας και ηθικής κατάρρευσης της ελληνικής οικογένειας, που αποτελεί το βασικό κύτταρο επιβίωσης μιας κοινωνίας και ενός έθνους.

Κατά τούτο κάθε πολιτική παράταξη, κάθε οργανωμένος φορέας και κάθε υγιής πολιτική δύναμη, θα πρέπει να στέρξει και να αφουγκραστεί το αίτημα των τρίτεκνων οικογενειών για πλήρη εξομοίωση δικαιωμάτων με τις πολύτεκνες οικογένειες, που δεν είναι αίτημα συντεχνιακής υφής, αλλά είναι εθνικός και κοινωνικός στόχος , αν θέλουμε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχεια του έθνους και να αντιμετωπιστεί η δημογραφική συρρίκνωση, της οποίας οι συνέπειες μακροπρόθεσμα θα πλήξουν κάθε τομέα (εργασία, ασφαλιστικό σύστημα, παιδεία, οικονομία).
Με αυτά τα δεδομένα σας καλούμε να παραστείτε στη Συζήτηση- Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/9/09 και ώρα 10.30πμ στην Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας ΄΄Σοφία Λασκαρίδου΄΄, στην οδό Λασκαρίδου 120, Καλλιθέα.
Θεωρούμε ότι η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη και σας ζητούμε να καταθέσετε τις θέσεις σας και να συμπορευτείτε μαζί μας στον αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας, για ένα καλύτερο μέλλον της Ελλάδας.

Τηλέφωνο για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας: 2109570649,
6977 408739.
Για την Προσωρινή Διοικούσα της ΟΠΟΤΤΕ
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Τσίπρας Κωνσταντίνος Μεσουρίδου Θεοκλήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου