Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τα ΔΣ των ανα την Ελληνική Επικράτεια «Συλλόγων 3τέκνων» δέχονται πλέον καθημερινά, μηνύματα απόγνωσης και απελπισίας απο τα μέλη τους, τους 3τεκνους οικογενειάρχες που έχουν πρόσφατα υποστεί την απώλεια της εργασίας τους και ταλανίζονται απο την ανεργία. Η αιφνίδια μάλιστα παύση κύκλου εργασιών και των ασφαλιστικών εταιρειών του Επιχειρηματικού Ομίλου ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, έφερε σε δεινή θέση πολλά μέλη μας, που αδυνατούν να εξεύρουν μια νέα εργασία, αλλά και να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των οικογενειών τους, με συνέπεια να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο η μελλοντική τους επιβίωση.
Είναι επιτακτική ανάγκη, η Ελληνική Πολιτεία να στηρίξει άμεσα τους πληγέντες αυτούς συνανθρώπους μας, στο πνεύμα την Κοινωνικής Αλληλεγγύης και να λάβει μέρημνα για την επαγγελματική τους αρωγή και αποκατάσταση.
Είμαστε υποχρεωμένοι να υπενθυμίσουμε τανάπαλιν στους πολιτικούς της χώρας μας, πως οι 250.000 οικογένειες Ελλήνων «3Τέκνων», αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της Εθνικής μας ύπαρξης, αλλά εξακολουθούν να υπολείπονται των αντίστοιχων «3τεκνων» των υπολοίπων Ευρωπαϊκών χωρών σε μεταχείρηση, όντες διαχρονικά λησμονημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου