Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ


ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

(Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.)

http://omospondiatriteknon.blogspot.com

email:omospondiatriteknon@yahoo.gr

Αθήνα 22/3/2010

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22/3/2010 η προγραμματισμένη συνάντηση του Γεν. Γραμματέα Πρόνοιας κ. Κατριβάνου με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ), με ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ σκοπό την μεταφορά του πάγιου αιτήματος των τρίτεκνων, την πλήρους ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες, καθώς και της συμμετοχής της ΟΠΟΤΤΕ σε όλες τις επιτροπές. Του επιδόθηκε υπόμνημα με τις προτάσεις μας.

Η συνάντηση έγινε σε καλό, ζεστό και θετικό κλίμα και αυτό διότι ο κ. Κατριβάνος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο υπόμνημα με τα αιτήματα, που του παραδώσαμε. Ζητήθηκε η έμπρακτη στήριξη των Τρίτεκνων οικογενειών τουλάχιστον στα θεσμικά αιτήματα, μιας και τα οικονομικά της χώρας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Επίσης παρευρέθησαν και Υπηρεσιακοί Παράγοντες του Υπουργείου.


Ζητήθηκε να υπάρξει άμεσα συνάντηση με την Υφυπουργό Υγείας κα Γεννηματά, ώστε να συζητηθούν αναλυτικά τα ισχύοντα μέτρα και να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα των τρίτεκνων οικογενειών, με αποκλειστικό γνώμονα την επίτευξη της πλήρους εξομοίωσης.


Το αίτημα έγινε αποδεκτό, ο κ. Γενικός δεσμεύθηκε ότι θα γίνει ΆΜΕΣΑ νέα συνάντηση όπου θα δοθούν οι απαντήσεις στα αιτήματα που κατετέθησαν.

Ευελπιστούμε σε μια καλή μελλοντική συνεργασία στην οποία και δεσμεύτηκε ο κ. Κατριβάνος όπως προαναφέραμε.


Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΟΤΤΕ

Ο Πρόεδρος                                     Η Γ. Γραμματέας

Τσίπρας Κωνσταντίνος              Μεσουρίδου Θεοκλήτη

6985 121008                               6977 408739, 6932 737727

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου